28 september 2015

Lilla fina hösthelgen.


Det blev en riktig myshelg, med två så väldigt fina lediga höstdagar, som inleddes på absolut bästa tänkbara sätt. På Källvik, med världens största charktallrik och vin. Innan dess hade jag smygstartat helgen med en liten snabbrunda på stan och sedan en kortvisit med mamma på Bokmässan. Blev ägare till ett par töntjeans och sju pocketböcker att läsa i höst. Steg 1 i operation "spendera så mycket som möjligt av nya lönen". Somnade som vanligt tidigt och vaknade upp elva timmar senare till ett helt glittrigt loft. Ni vet hur det blir när solen skiner på en klocka eller så? Låt solen skina på en paljett-topp och ni får samma effekt fast gånger tusen ungefär. Önskar att jag kunde visa er hur fint det är. Drömmigaste sättet att vakna på ju.

Efter träningsfri morgon med långfrukost åkte jag & mamma in till stan och friserade oss, och efter det hade vi långsam shoppingdag på stan. Köpte årets vinterkappa, ett par nya mockaskor, världens största kaktus och lite andra saker till lägenheten. Sedan tror jag att en och annan polotröja slank ner med. Allt i sin ordning med andra ord. Steg 2 i operation "spendera så mycket som möjligt av nya lönen". Så himla mysigt var det iallafall. Älskar ju sådana där lördagar på stan.

Och igår, efter middag med A & M, vaknade jag upp i Gbg och hade en riktig fixardag. Ni vet, tvättade, städade, planterade om blommor - ja, allt det där. Och när Sofia kom hem fortsatte vi tillsammans att leverera duktighet. Bockade av nästan varenda ruta på listan med alla praktiska saker man måste göra i och med en flytt. Herregud vad vi plockade hem många vuxenpoäng där. Var tvungna att fira med glass i soffan sen.

Och det var den lilla fina hösthelgen det.