23 augusti 2011

110823 - Hejdå Maria, del 2


Efter att ha ätit frukost och sedan strosat runt på stan ett slag bestämde vi oss för att gå till Universeum. Där sprang vi runt som små barn och tittade på alla djur och testade alla experiment. Det var nog faktiskt ingen av oss som trodde att vi skulle ha så roligt som vi hade. I säkert två timmar sprang vi omkring därinne innan vi bestämde oss för att det nog fick vara dags för lunch.









Lite senare kom Andreas och vi gick på bio. "Jag saknar dig", som vi såg, var till en början väldigt konstig, men bjöd till slut på både gråtkalas och känslostormar. Läste även boken som filmen grundas på, på semestern och såhär i efterhand tycker jag faktiskt att man borde både läsa boken och se filmen.

Efter bion åkte vi hem till Camilla där vi hade ordnat ett överraskningskalas för Maria och där var vi sedan tills klockan blev sent, men det visar jag bilder från nästa gång.

Idag har vi vinkat av henne på stationen och när vi såg tåget mot Umeå rulla iväg var det helt omöjligt att hålla tårarna tillbaka. Känns så konstigt att veta att hon redan är så långt borta och att vi inte kommer ses varje dag nu mer. Men så mitt i tårarna så kom vi på att både bussar/tåg/flyg och skype faktiskt finns, så vi kommer nog klara detta trots allt. För fast vi nu bara är tre kvar i Göteborg kommer vår kvartett alltid finnas kvar. Älskade, fina, fantastic four.